”INNOVATIVE METHODS IN THE DIGITAL CLASSROOM”


ERASMUS

În cadrul proiectului Erasmus+, cu tema "INNOVATIVE METHODS IN THE DIGITAL CLASSROOM" trei cadre didactice au desfășurat activități de tip job shadowing, iar două cadre didactice au urmat curs de formare cu aceeași temă, în perioada 16-20 aprilie 2022, în Istanbul, Turcia, cu scopul de a observa modul în care este utilizată tehnologia în procesul educațional precum și crearea conținutului digital interactiv. În Turcia există numeroase aplicații dezvoltate de către Ministerul Educației cu scopul de a oferi oportunități egale în educație în rândul elevilor, de a oferi acces la instrumente educaționale independente de spațiu și timp. Începând cu anul 2014, în Turcia este derulat proiectul FATIH în Educație, inițiat pentru utilizarea instrumentelor din tehnologiile informației în procesul de învățare și predare, pentru a asigura oportunități egale în educație și formare și pentru a îmbunătăți calitatea educației în școli prin utilizarea tehnologiei. Ministerul Educației din Turcia, prin proiectul FATIH, a dotat școlile cu infrastructura necesară învățării prin utilizarea tehnologiei astfel încât, fiecare sală de clasă este dotată cu tablă interactivă conectată la internet și calculator conectat la internet.


LECȚII PENTRU COPII

Erasmus+ are un impact semnificativ asupra participanților, oferindu-le oportunități de învățare interculturală, dezvoltare personală și profesională, precum și extinderea rețelei lor de contacte internaționale. 


Profesorii 

Recomandarea profesorilor din Colegiul Spiru Haret pentru a participa la Programul Erasmus+ este o decizie excelentă, dată calităților și beneficiilor pe care le pot aduce această instituție de învățământ și comunității academice în ansamblu 

  1. Experiența și calificările academice: Profesorii de la Colegiul Spiru Haret au o vastă experiență în predarea și cercetarea în diferite domenii academice. Ei au dobândit calificări solide și competențe profesionale care pot fi valorificate în beneficiul studenților și al colegilor lor din alte țări europene.

  2. Schimbul de experiență didactică: Participarea profesorilor la Programul Erasmus+ le permite să împărtășească metode de predare inovatoare și să învețe de la experiența altor colegi din străinătate. Acest schimb de cunoștințe și practici didactice poate contribui la îmbunătățirea calității educației oferite la Colegiul Spiru Haret.

© 2023 ERASMUS SPIRU HARET Toate drepturile rezervate.
Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți